CyberInfo startade redan 2010, då som en ren hobbyverksamhet med inriktning mot enbart hosting av VoIP-servrar. Sedan dess har verksamhet växt och med åren har också inriktningen specialiserats mot just utveckling och utbildning. CyberInfo drivs idag som enskild firma och innehar F-skattsedel och är momsregistrerad.

CyberInfo Sverige ägs och drivs av Jack-Benny Persson. Ta gärna en titt på Jack-Bennys LinkedIn.

Alla våra tjänster hittar du under Tjänster. Kom ihåg att ingen är för liten eller för stor oss, våra kunder består av alltifrån privatpersoner till större företag och bostadsrättsföreningar.

Förlaget

CyberInfo Sverige gav ut den första boken 2016. Detta var boken Grunderna i programmering, som än idag är den bok vi säljer mest utav. Inom ramen för förlaget skriver vi också utbildande artiklar här på webbsidan, och när tillfälle ges – nyheter och reportage.

Skulle du vilja ge ut en bok inom IT? Vi söker alltid efter intressanta manus och författare. Kontakta oss på info@cyberinfo.se så kan vi diskutera vidare.

Webbsidan

Ansvarig utgivare för www.cyberinfo.se är Jack-Benny Persson.

Supportfrågor

Vårt mål är att besvara alla frågor inom 12 timmar, men oftast kan vi svara på de flesta frågor redan inom 6 timmar.

Driftstörningar

Sedan starten 2010 har vi endast drabbats av två längre driftavbrott. Det ena avbrottet berodde på en avgrävd fiberkabel, och det andra avbrottet på ett långvarigt strömavbrott.